Praktisch

In praktijk

Na een korte telefonische kennismaking besluiten we of dat je een afspraak wil maken voor het eerste bezoek bij jou/jullie thuis. Indien er na deze intake de behoefte is om verder met elkaar aan het werk te willen gaan, plannen we een vervolg afspraak. Dit zijn dan sessies van 1.5 uur. We bekijken steeds weer de opbrengst en onderzoeken waar er (nog) behoefte aan is voor dat moment. Een volgende afspraak misschien? Ouder(s) worden op de hoogte gehouden van wat we doen. De coaching kan starten wanneer ouder(s) (en kind) het Toestemmingsformulier voor coaching getekend hebben.

In het intake gesprek maken we kennis met elkaar, onderzoeken en formuleren we jouw hulpvraag en bekijken wat je voor nu het liefst zou willen bereiken. We stellen een haalbaar doel. Er staat geen vast plan, elk kind/jongere is immers anders en verdient een eigen unieke aanpak.

Door ervaring ben ik ervan overtuigd dat uit elke sessie (ook al is het er één) opbrengst komt, een nieuw inzicht, een nieuw besef. We gaan op zoek naar wat kan en niet naar wat niet kan. Naar jouw talenten, vele mogelijkheden.

De spotlights zijn op jou gericht. Ik werk graag in alle openheid en eerlijkheid, communiceer direct en handel vanuit de passie zeker minimaal een stap verder te willen komen samen met jou!

Wanneer ik op een bepaald moment zou kunnen constateren dat er een andere expertise nodig lijkt te zijn dan ik kan bieden, zal ik dit direct bespreekbaar maken.

Dat wat voor alle partijen goed voelt doen we, anders doen we het niet.

“ABCoachatelier geeft je kleur en vorm mee”

Tarieven en voorwaarden

  • Intake gesprek € 45,00
  • Sessie kinder/jongerencoaching € 65,00 per uur
  • Reiskostenvergoeding €0,23 per kilometer (ABC komt naar je toe)
  • Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden omgezet of afgezegd