Hoe werkt ABC

Wat gaan we samen doen?

Aandacht geven:

Door volledige aandacht en tijd voor jou, ik hoor en zie jou echt, gaan we jouw kracht en talent (her)ontdekken. Je wordt je hier dan steeds meer bewust van. We gaan opzoek naar wat er wel is en niet naar wat er niet is.

Bewust worden:

Samen speuren we naar antwoorden op vragen zoals bijvoorbeeld: Hoe werkt het in mij? Waar en wanneer denk en voel ik wat? Wat doe ik dan? Waar ben ik bang voor? Ben ik me er bewust van? Wat heb ik nu nodig?……….

Contact maken:

Waardoor er meer contact ontstaat tussen wat je voelt, doet en denkt……jouw hoofd en jouw handelen……jouw doen en laten.

Hoe doen we dat?

Atelier:

Door in “Atelier-vorm” aan het werk te gaan. Je geeft vorm en woord aan jouw gevoel, bewustzijn en alle ontdekkingen die je over en in jezelf doet. Je maakt het zichtbaar. Een plaatje bij het praatje.

Beeld:

Door te verbeelden, tastbaar te maken. In kleur, materiaal, woord, beweging, plat, ruimtelijk, groot of klein. Kortom wat voor jou gepast voelt en er zich aandient.

Creëren:

Je gaat op zoek in jezelf door; voelen, ontdekken, doen en maken,…..creëren.

Dus……..

Actief Bouwen waardoor Completer!

Door actief aanwezig te zijn, te voelen, te zeggen, te doen……dus te zijn, bouw je aan jezelf. Waardoor je steeds weer een stukje steviger, bewuster en completer de volgende stap kan zetten ………..waar dan ook heen!

“ABC geeft  je kleur en vorm mee”